#idemukazalište #hnkzadar

Draga publiko, 

u subotu, 9. siječnja u 20 sati u HNK Zadar pogledajte predstavu HNK Zadar, HANIBAL PODZEMNI Hriste Bojčeva u režiji Matjaža Latina, premijerno izvedenu 5. studenog 2020. godine.

U predstavi igraju: Alen Liverić, Ivan Jončić, Ivan Ožegović, Žana Bumber i Petra Tunjić.

"Hanibal podzemni" govori o skupini umjetnika u vremenu siromaštva koji prodaju dio vlastite osobnosti ubijajući umjetnost u sebi i svijetu koji ih okružuje, alegorično idući mračnom stranom života.

Kazališna kritičarka Vijenca Mira Muhorebac naziva ju “jednom od najboljih predstava ovoga trenutka u Hrvatskoj”.

Broj mjesta je ograničen, a ulaznice su od danas u prodaji na blagajni HNK Zadar u terminu od 11 do 13 sati te na dan predstave od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna.

U četvrtak, 14. siječnja i u petak  15. siječnja slijedi gostovanje Kazališta Moruzgva s predstavom VLA VLA VLAJLAND CABARET nastalu prema tekstu i u režiji Ivana Lea Leme te u izvedbi Ecije Ojdanić koja je ulogu Vlajne u predstavi dobila nagradu na XIII. Gumbekovih danima  za najbolju žensku ulogu.  Predstava će igrati u četiri termina: 14. siječnja u 18 sati i  ( u 20 sati samo za pretplatnike Premijerne pretplate)  i 15 siječnja u 18 i 20 sati . Cijena ulaznice iznosi 70,00 kuna.

Više o predstavi: https://www.hnk-zadar.hr/hr/predstava/vla-vla-vlajand-cabaret/117

U subotu, 16. siječnja igrat će uspješna monodrama HNK Zadar, AMERIČKA PAPISA njemačko- argentinske književnice Esther Vilar u režiji Ozrena Prohića i u izvedbi Jasna Ančić. Predstava će igrati u 20 sati samo za pretplatnike Mozaik pretplate. Cijena ulaznice iznosi 60,00 kuna. 

Više o predstavi: https://www.hnk-zadar.hr/hr/predstava/americka-papisa/22

Program u siječnju završava u četvrtak, 28. siječnja s predstavom ZLOČIN I KAZNA Fjodora Mihajloviča Dostojevskog u produkciji DRAME PLUS i u režiji Vinka Radovčića. Predstava je u Mozaik pretplati.

Više o predstavi https://www.hnk-zadar.hr/hr/predstava/zlocin-i-kazna/123