U RITMU BROADWAYA

Leonora Surian Popov i gosti

Uz čarobnu glazbenu večer, koja donosi dašak Broadwaya na naše prostore, naša poznata i višestruko nagrađivana glumica, glazbena umjetnica i prvakinja HNK Ivana pl. Zajca, Leonora Surian Popov, slavi 20. obljetnicu svojeg profesionalnog života pod svjetlima pozornice.

Jedna od rijetkih izvođačica koje na ovim prostorima mogu iznijeti najzahtjevnije i najdivnije melodije najvećih svjetskih mjuzikala, članica Talijanske drame HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, publici je pripremila trenutke za pamćenje. Svima poznati i omiljeni broadwayski evergreeni oživjet će na pozornici u ovoj koncertnoj večeri, u kojoj će uz Leonoru zapjevati i nekoliko gostiju.

Zarazne melodije i Leonorina mjuzikl priča odvest će publiku na nezaboravno glazbeno putovanje u kojem će moći čuti uspješnice iz mjuzikala na čak tri jezika, engleskom, talijanskom i hrvatskom, kao što su Evita, Poljubi me, Kato, Sunset Boulevard, Chicago, Cabaret, Alladin, Jadnici, Producenti, i još mnogi drugi.

Ovu gala večer donosi vam koprodukcija HNK Ivana pl. Zajca i B GLAD Produkcije, pod redateljskom palicom Tihane Strmečki i glazbenim ravnanjem Filipa Gjuda, uz scenarij Igora Weidlicha i Giuseppea Nicodema.

Večer mjuzikla s Leonorom i njenim gostima, večer je pravog sjaja vodećih svjetskih pozornica – jedinstvena, čarobna, ispunjena pjesmom i plesom koji će i publiku dići na noge.

Dođite i prepustite se ritmu Broadwaya!

Ulaznice

Blagajna

Hrvatsko narodno kazalište Zadar
Široka ulica 8, 23000 Zadar

Tel: +385 (0)23 314 552
Mail: blagajna@hnk-zadar.hr

LJETNO RADNO VRIJEME BLAGAJNE:

Blagajna HNK Zadar od ponedjeljka do subote 11-13h
Na mjestu održavanja programa sat vremena prije početka

Online na: www.eventim.hr
Prodajna mjesta Eventima u Zadru: Tisak Media Supernova Zadar, Combo music shop Zadar, Exclusive Change mjenjačnice i Petrol pumpe.