Predstava KABANICA Nikolaja Vasiljeviča Gogolja u koprodukciji Drame plus i HNK Zadar  izabrana je za 27. Festival glumca koji će se održati od 5. do 13. rujna 2020. u Vukovaru, Vinkovcima, Županji, Iloku i Otoku među 14 predstava iz cijele Hrvatske. Režiju potpisuje Vinko Radovčić.

.Predstava je doživjela veliki uspjeh te je nominirana za Nagradu hrvatskog glumišta 2019. za najbolju predstavu u cjelini. "Kabanica" je do sada imala 10 izvedbi uz odlične reakcije publike i medija. 

"Iznimno mi je drago da s predstavom Kabanica otvaramo Kazališno ljeto te da će već u rujnu predstava gostovati na renomiranom Festivalu glumca. Predstava će večeras prvi put zaigrati na velikoj sceni HNK Zadar pa pozivam sve one koji nisu stigli pogledati predstavu da dođu i pogledaju naš protest protiv ugnjetavanja malog čovjeka. Zadnji put je predstava igrala u Zagrebu za Valentinovo. Ovo je prva malo duža stanka od premijere tako da glumci: Lovro Ivanković , Deni Sanković, Luka Barešić, Domagoj Nižić, Matino Antunović i Toma Medvešek večeras jedva čekaju stati na scenu” Vinko Radovčić