Poštovana publiko, 

Nakon dvomjesečne stanke HNK Zadar ponovo kreće s redovnim programom. Tijekom stanke izazvane pandemijom Covid 19, u prostoru HNK Zadar od 15. ožujka do 15. svibnja održavalo se darivanje krvi u organizaciji Odjela za transfuziju Opće bolnice Zadar. Projektom “Petkom u 20 sati “ u periodu od 27. ožujka do 15. svibnja omogućili smo publici virtualno gledanje naših predstava putem YouTube kanala HNK Zadar. U navedenom periodu naša publika mogla je pogledati osam predstava HNK Zadar: Ostavljam te, Stoše od foše iliti Kate Kapuralica, Kokoš, Dom Bernarde Albe, Balon, Besplatni Wi-Fi, Od Foše do Atlantide, Tarzan. Ovim putem zahvaljujemo se našoj vjernoj publici i medijima koji su nas pratili cijelo vrijeme.

Prva predstava koju će publika moći pogledati je predstava HNK Zadar, TRI VERZIJE ŽIVOTA Yasmine Reze u režiji Nine Kleflin koja će igrati dva dana, 26. i 27. svibnja s početkom u 20 sati. Ulaznice su u prodaji od petka, 22. svibnja na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati te na dan izvedbe od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati. Kupnjom ulaznice od 30,00 kuna, jednu ulaznicu dobivate na dar. Početak predstave je u 20 sati, a publika ulazi u kazalište od 19:30 sati prema preporukama HZJZ . Ulaznice neće biti numerirane.

OBAVIJEST ZA DRAMSKE PRETPLATNIKE!

Predstava Kerekesh teatra, POD HITNO NA HITNU na programu je 29. svibnja, a predstava LEDA, HNK u Šibeniku na programu je 4. lipnja. Predstave će moći gledati samo dramski pretplatnici uz predočenje pretplatničke iskaznice. Mjesta nisu numerirana. Ulaziti će se u kazalište od 19:30 sati i sjedati na označena mjesta. Početak predstava je u 20 sati. Posljednja pretplatnička predstava – HANIBAL PODZEMNI planirana je za jesen.

Vaš HNK Zadar