Ulaznice od sutra 11.prosinca u prodaji na blagajni HNK Zadar

Najavljena predstava HNK u Šibeniku, LEDA zbog tehničkih razloga zamijenjena je novom predstavom Branimira Farkaša, ISKRICA u produkciji Teatra Erato i izvedbi Siniše Popovića i Ane Begić Tahiri. Režiju potpisuje nagrađeni redatelj Ivica Kunčević. Predstava je na rasporedu u ponedjeljak, 16. prosinca u 20 sati.

Poznati novinar HRT-a, Branimir Farkaš 2016. godine napisao je roman prvijenac-dramu pod nazivom “Iskrica”.

Predstava “Iskrica” govori o dvoje usamljenih ljudi u zrelim godinama koji se dopisuju i pronalaze preko internetske stranice "Iskrica". Dolazi do stvarnih susreta i, unatoč nizu komičnih nespretnosti, nesporazuma i zabuna, između njih zaiskri slutnja prave ljubavi. Ova ljubavna priča obiluje humorom, zabavnim situacijama, ali ujedno govori o ljudskoj psihi i ljubavi.

Ulogu Karmen tumači Ana Begić Tahiri, a ulogu Žarka prvak drame HNK Zagreb Siniša Popović. Riječ je komediji koja će vas nasmijati do suza.

Predstava je u dramskoj pretplati i u slobodnoj prodaji. Ulaznice po cijeni od 60,00 kuna od sutra, 11. prosinca su u prodaji na blagajni HNK Zadar i na sustavu www.croatia-tickets.com.